Aktiviteter

Surreal Meetings

11 dec 2017

/img_4519.jpg

Öppen Ateljé: My Walther öppnar Ateljé Woo´s dörrar för besökare i samband med större evenemang i atejéhuset Kapsylen eller bokade visningar.

Arbetet fortsätter med experiment med olika former av installationer "Surreal meetings" som bygger på en mix av masker, dockor med hennes oljemålningar som fond. Alla masker och dockor är formgivna och tillverkade av My Walther på ateljé Woo och har använts i olika produktioner runt om i landet.

 

 

 

"Maskens Magi" - föränderligt specialprogram av och med My Walther på Ateljé Woo.

10 mar 2017

My Walther berättar, improviserar och spelar med ett urval av sina masker och även några dockor från olika produktioner hon arbetat med. Känslan förstärks av tre kortfilmer (filmat och redigerat av MW) som flyttar publiken till ceremonier och maskmakare på Bali, ateljéarbete med skulptering och gjutning av en jättemask och en 4,5 meter hög spelmansdocka. I den sista filmen görs korta nedslag i olika produktioner där dockorna och maskerna är i sina sceniska miljöer tillsammans med skådespelare, musiker, dansare och ljussättning. Programmet gjordes ursprungligen för DansMuseet i Stockhom, men lever vidare och förändras i ateljémiljön i möten med olika grupper. Programmet kan endast specialbokas genom My Walther och vänder sig främst till konstnärliga högskolor, folkhögskolor, gymnasium och grundskolor. "Maskens Magi" kan även kombineras med en workshop. Prisnivå: från 4.000 kr och uppåt beroende på beställningens omfattning och gruppens storlek.

                        /omslag.jpg

                                  

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)